Kulla-Gulla: Någon form av intetsägande rubrik

Jag och Maj-Britt har verkligen gått ner oss. När det gäller bloggandet alltså, svinar gör vi nog fortfarande rätt bra. Jag hade planerat världens lugnaste vecka efter föregående helgs teqiula-överdos. Det gick bra fram till torsdagen så jag är rätt stolt över mig själv. Att vara bakfull på jobbet en fredag kändes däremot inte som ett lika stolt ögonblick. Tur att jag kan nyttja min skådelspelartalang och spela pigg på jobbet (ehh).

Igår skulle jag ta ett glas vin med en kompis. När jag ska jag lära mig? Resultatet blev en dräggfylla och jag minns inte ens hur jag tog mig hem.

För övrigt var veckans höjdpunkt i måndags när min gamla lördagspojkvän hörde av sig och bad om ursäkt för sitt märkliga beteende i lördags. Hmm, låt mig tänka efter nu: Jag var dräggfull på tequila och glömde bort att jag skulle bete mig vuxet och städad, betedde mig som en schizofren, bestämde att jag skulle köra bortamatch, lägger på luren och tar istället en taxi hem och låter gamla lördags-pojkvännen sitta uppe och vänta på mig. Okej, du är förlåten för ditt märkliga beteende!


Kulla-Gulla: Och så var vi där igen

Min helg har varit fullspäckad med att hinna träffa alla kära vänner och min fina familj. Det har varit så himla mysigt och jag har även fått en dos av naturen då jag promenerat massa med hundkräket. Självklart har jag även druckit mig kalasfull, hinkat tequila, dräggat på haket och raglat ur en taxi hos mor och far klockan sent på natten. Jag kom i alla fall hem, med nöd och näppe. Min gamla lördagspojkvän var ju såklart på haket och ringde mig även efter stängning och erbjöd sovplats. Halvvägs dit kom jag ihåg att det kanske inte är en strålande idé då jag ju faktiskt försöker vara vuxen och städad nu för tiden. Maj-Britt: Jag tror vi ska vara tacksamma över avståndet mellan oss. Vi är inte bra för varandra!


Kulla-Gulla: Hemtrakterna

Idag efter jobbet ska jag till kära lilla hemstaden. Vad jag längtar efter att få krama min mamma! Det ska bli härligt att inte köra vilse hela tiden, att mysa med familjen, att dricka vin men mina fina vänner som jag inte sett på snart två månader.

Igår var jag på dejt igen. Vis av tidigare misstag bestämde vi att skippa mat och vin då vi tydligen helt saknar begränsningar. I stället blev det pizza, läsk och en himla massa godis iförda myskläder. Trevligt och vuxet, på gränsen till skrämmande tantigt. Men nog om det, Älskade, saknade lilla stad (tro´t eller ej) nu kommer jag hem!

Maj-Britt: söndag, hoppidopp!

Kulla-Gulla som har blivit vuxen hoppades på skvaller ifrån mig. Och visst, klart jag har svinat!

I torsdags var det torsdag. Det brukar betyda vin. När min tjejkompis - som det är dags att vi ger ett namn, låt oss kalla henne Greta - fyllde år i november fick hon ett virtuellt presentkort till av mig (innovativ 2.0) med värde av en helkväll med mig. Först åt vi middag och drack starka drinkar hemma hos mig, sedan drog vi till Haket och drack tequila. Efter att Haket stängde, gick jag, Greta och Hakets två ägare vidare till en torsdagsklubb och drack mer tequila. När torsdagsklubben stängt tittade vi på folk som åt fyllemat, fortfarande mätta efter middagen. Sedan började problemet. Bussarna hade slutat gå, ingen taxibil stod att finna, inga taxibolag eller kompisar som bor centralt svarade i telefon. Greta bor långt från stan men jag bor halvlångt, det går liksom att gå hem till mig. Bara det att det var typ 20 minusgrader och snöade och jag och Greta hade druckit väldigt mycket tequila och hade tunntunna kläder och ickefotriktiga skor. Den briljanta nödlösningen á frusen, alkoholiserad uteliggare blev att vi gick till skolan. Bra idé! På fjärde våningen finns det ju soffor! Och flyttar man ihop dem blir det nästan en säng! Halv 7 vaknade vi av att städerskan skrek till, skrämd som hon blev av två partybrudar som möblerat om och låg i en hög under två jackor. Greta försökte få ur sig något vettigt men det enda som kom ut var "Eeh... när kommer lärarna?" Sedan var det bara dags att försöka rädda sminket och håret och släta ut kläderna, dricka kaffe, gå på föreläsning och hålla i ett stormöte. Konstig men kul kväll.

Igår, lördag, var jag på tjejmiddag med massor av vin, tequila och dans på haket och gick hem med en teknikstuderande. Tyvärr fick jag panik och sa inte hejdå till haketjobbarna när vi gick utan stirrade ner i marken, sjukt diskret. Fem minuter senare när Greta skulle gå hem med en kompis till min tekniksuderande frågade hon om vakterna hade sett mig gå. Det hade de, med en kille, haha skratt haha. Alla på Haket skrattar åt mig nu.


Kulla-Gulla: Vuxen och städad

Denna söndag finns inget svinande att rapportera, sorligt men sant. Har haft haft två rätt lata dagar med två glas vin per kväll, umgänge med fina vänner och mys med släkt jag inte sett på länge. Känns rätt gott så här när det är söndag och man inte ägnat en sekund åt bakfylla.

Däremot finns det ju inte så mycket kul att prata om här. Håll tummarna för att Maj-Britt svinat på bättre.


Kulla-Gulla: Dejten

Jag misstänker att jag är den enda i världen som kan kan svina till en städad onsdagsdejt med mat och findukning. Ja, dejten i fråga verkade ju ha samma förmåga. Dejten var iaf trevlig, fin mat och fint vin och riktigt trevligt sällskap. En vinflaska blev två, som blev tre och helt plötsligt hade klockan passerat tre  och det var dags att få tag i en taxi och ta sig hemmåt för ett par timmars sömn innan en ny arbetsdag. En dejt helt i min smak.

RSS 2.0